Moneycoach | Eindproduct

Opdrachtgever: GGN – mastering credit

Wij hebben voor GGN – mastering credit dit concept bedacht. Het is een interactieve ervaring van het proces die je door gaat als debiteur. Zie link.

De gebruiker zal een scherm voor zich krijgen, waarop een personage te zien is. Dit ben jij zelf. Naast jou staat Linda, jouw persoonlijke ‘money coach’. Mocht jij vragen hebben gedurende het traject, kun je van haar heldere en realistische informatie krijgen.

Onder deze personages staat een grote tijdlijn afgebeeld, met daarop onevenredig verdeelde punten. Deze punten visualiseren de fases in het proces van niet betaald tot aan het laatste stadium niet betalen. Elk van deze punten zal klikbaar zijn, waarna je meer informatie kan krijgen. Bij elke stap zal er een bepaald bedrag bovenop jouw schuld komen, dit kan je in de tijdlijn van tevoren al zien. Op deze manier kan er inzicht verschaft worden in het proces, en weet de debiteur alvorens wat de stappen zullen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *